Házirend

1.  szálláshely az érkezés napján 14:30-tól legkésőbb 17:00-ig foglalható el, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Eltérő igény esetén előzetes egyeztetés szükséges.
2. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Vendéget fogadni csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehetséges.
3. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 3 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót) ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár.
4. Mosás:Térítés ellenében a vendégek kérésére a ház mosodájában lehetőség van a vendégek ruházatának a mosására és a vendég kérésére vasaló eszközöket is tudunk biztosítani. Igényüket a lenti telefonszámon szíveskedjenek jelezni!
5. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni, kivéve a vendégház tulajdonos engedélyével.
6. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni, távozáskor minden bútort az eredeti helyére kérjük visszatenni!
7. Az átadott kulcsok elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
8. A szállásadó nem vállal felelősséget a szálláshely nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
9. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
10. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
11. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
12. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, az éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően is.
13. Szobafoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
14. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, igény szerint törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű húzat cserét, valamint a végső takarítást.
15. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra!
16. Az apartmanok füstjelző berendezésekkel a közösségi tér szénmonoxid érzékelővel van felszerelve. Az apartmanokban és a közösségi térben a nyílt láng használata és a dohányzás TILOS!
17. Tűz esetén azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
18.  A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen illetve az emeleti teraszon kijelölt helyen történhet.
19. Étkezés: Az apartmanokban található konyhasarok mikrohullámú sütővel, főzőlapokkal, víz forralóval, hűtőszekrénnyel, tányérokkal és evőeszközökkel felszerelt. Kialakításából adódóan, ételek melegítésére, egyszerűbb ételek elkészítésére alkalmas. A szobákban étkezésre is alkalmas asztalok és az ágyszámnak megfelelő szék található. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be! Az elektromos főzőlapot ne hagyja áram alatt, amikor használaton kívül van!
20. Parkolás Parkolni a ház udvarában ingyenesen lehet!
21. A házban található wellness elemek kivétel nélkül térítés ellenében a házigazdával egyeztetett időpontban használhatóak. A használatára vonatkozó aktuális szabályokat az egyes elemek mellett találják kifüggesztve. Kérjük, hogy a vonatkozó szabályzatokat tartsák be, amennyiben a működésükben üzemzavart tapasztalnak, haladéktalanul fejezzék be az eszköz használatát és értesítsék a szállásadót!

A SZÁLLÁSADÓ TELEFONSZÁMA: 06/70/948-2563

AMENNYIBEN KIRÁNDULÁSAIHOZ TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

KELLEMES IDŐTÖLTÉST, JÓ PIHENÉST KÍVÁNUNK!